KOHÓ - Az új munkahelyed
7626 Pécs, Koller u. 5/2       Tel: +36-72/212-863  

Mi a KOHÓ ?

Nyitott, Kreatív, Közösségi Iroda               --> az Új Munkahelyed!

"Nekünk, neonomádoknak nincs szükségünk házakra, irodákra. Ráéreztünk a szabadság ízére és ezt szeretnénk is megtartani. Izgalmas életet élünk, szeretjük, hogy egyik nap sem telik úgy mint az előző. Szabadok vagyunk, de ennek ára van. Néha  a magányosság, néha az egyedüllét, néha.... az öltettelenség. Kell egy hely ahová befogadnak, kell egy hely ami egy kicsit a miénk is, de nem kötelez semmire és hát kell egy hely ami inspirál

Kell még azonban a társaság is. Attól hogy szabadok vagyunk még nem vagyunk magunknak valók. Jó ha van kivel megbeszélni az ötletünket és néha jól jön egy kis segítség.

Ez hát a co-working . Az új munkahelyed, úgy, ahogy szeretnéd. Ha akarod egy órára a tiéd, de lehet akár egy fél napra, egy hétre, egy hónapra vagy tovább is. Mindegy, mert nincs más kötelezettséged, csak tartsd be az együttélés szabályait és légy nyitott az új kapcsolatokra. Az alábbiakban felsoroljuk, hogy mi mindent kínálunk Neked és Barátaidnak.

És hogy miért KOHÓ

Mert ez egy szellemi olvasztótégely, ahol a friss gondolatok találkoznak, és ahonnan új ötletek szikrái pattannak ki. Mindamellett a kohók voltak az emberiség legfontosabb ipari műhelyei. A XXI. században a szellem kohóira van szükség, mert a feladatok már jócskán kinőtték a régi kereteket, ezért újfajta munkahelyekre, más munka közösségek kellenek már.  A kohók azok a helyek ahol mindig egy új korszak született, ahonnan a jövő elindult.             
Ha itt vagy , jó helyen vagy."

Tehát mit is kínál Neked a KOHÓ ?

új partnerek, levélfogadás, nagysebességű internet, telefonügyelet, tárgyaló, projektor, tábla, flip-chart, hálózati nyomtató/fax/szkenner, nemzetközi co-working kapcsolatok, dizájn, hangulat, KÁVÉ – TEA , coaching, társas asztal, WIFI,220V, képzések, jó hangulat, társaság, humor, rendezvények, pályázatok, saját asztal, közös munka, belváros, KlaszterKontaktPont...

 

Csak addig fizetsz, ameddig itt vagy és annyit, amennyi szolgáltatást igénybe veszel. Nincs rezsi, nincs felesleges költség. Olcsóbb és csendesebb, mint egy kávéház, de mozgalmasabb, mint otthon.

Nincs hely a könyvtárban? Vagy túl zajos? Csoportos feladatot kaptatatok az egyetemen?
Ajánlatunk egyetemistáknak: Tudásközpont, KTK, ÁJK karok 200 méteren belül! Csoportos jegycsomag már 360 Ft/fő/órától. Gyertek! :)


Cím: 7626, Pécs, Koller utca 5/2.
Tel.: 72 / 212 - 863
Nyitvatartás:
hétfő-péntek: 9.00 - 17.00
koho.emailcim

NYITVATARTÁS

Hétfő - Péntek: 9.00 - 17.00