Mi a Kohó?

 

Nekünk, digitális nomádnak nincs szükségünk házakra, irodákra. Ráéreztünk a szabadság ízére, és ezt szeretnénk is megtartani. Izgalmas életet élünk, szeretjük, hogy egyik nap sem telik úgy mint az előző. Szabadok vagyunk, de ennek ára van. Néha  a magányosság, néha az egyedüllét, néha…. az öltettelenség.

Kell még a társaság is. Attól hogy szabadok vagyunk, még nem vagyunk magunknak valók. Jó, ha van kivel megbeszélni az ötletünket, és néha jól jön egy kis segítség. 

Ez hát a co-working. 

Az új munkahelyed, úgy, ahogy szeretnéd. Egy szellemi olvasztótégely, ahol a friss gondolatok találkoznak, és ahonnan új ötletek szikrái pattannak ki. Mindamellett a kohók voltak az emberiség legfontosabb ipari műhelyei, azok a helyek ahol mindig egy új korszak született, ahonnan a jövő elindult. A XXI. században a szellem kohóira van szükség. A feladatok már jócskán kinőtték a régi kereteket, ezért újfajta munkahelyek, más munkaközösségek kellenek.             

Ha itt vagy, jó helyen vagy. Ha akarod egy órát maradsz, de lehet egy napot, egy hetet, egy hónapot vagy tovább is. Mindegy, mert nincs más kötelezettséged, csak tartsd be a közösségünk szabályait és légy nyitott az új kapcsolatokra.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Kohó Képek”]

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás

Hétfőtől - Péntekig

8:00 - 16:00

Telefonszám: + 3620/229-98-05

Cím: Pécs, Koller utca 5/2

Írj üzenetet.